Thursday, May 05, 2022

Filmveckan fortsätter

Har varit jobbfokus idag också. Dock något mindre än planerat då en grej jag skulle ha gjort blev flyttat till imorgon. Fast det gjorde inte så mycket, för då kunde jag få ihop det mesta av veckans helgtips under eftermiddagen istället för att sitta nu under kvällen.

Och visst fortsatte filmveckan med en rulle även ikväll. Ser fram emot semestern då man inte behöver göra särskilt mycket mer än att läsa och titta på film och kanske dricka ett glas vin eller två emellanåt.

Modigs till BIK. Kändes... oväntat, som en ganska o-BIKig värvning. Den typen av etablerad spets har vi ju sällan värvat annars. Får hoppas att han fortsätter producera poäng i samma takt som i Modo i vintras. Då är ju åtminstone en del av de poäng Björka gjorde ersatta, även om han givetvis bidrog med mycket mer än "bara" poäng. Ska bli intressant att se vad mer som värvas in framöver. Finns ju en del som behöver ersättas när både Björka och Rekonen och eventuellt någon mer högt upp i laget lämnar, samtidigt som ambitionen väl är att bli ännu lite vassare.

Skönt att det snart är helg hur som helst.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home