Monday, April 25, 2022

Vardag och vardag och film

Har varit en sådan där måndag som kommer vara fullkomligt bortglömd om ett år, kanske redan om en vecka. Egentligen inte gjort något särskilt alls, det har varit vardag och vardag och vardag i kubik. Stundtals känt mig seg idag också. Fast det är ju inte helt ovanligt att man gör på måndagar.

Sett ett par filmer här under kvällen. Koreanska The Host och isländska Under the tree. Båda lite överraskande på sina sätt. Den sistnämnda framförallt i slutet. Man trodde man visste hur det på ett ungefär skulle sluta, sedan kom en sista oväntad vändning och tja, det blev väl en smula mörkare än man hade trott om man säger så. En och annan hade kanske tyckt att det spårade ur, själv finner jag det mest lite uppfriskande att ännu kunna bli överraskad och att man inte kan vara säker på att en film är vad den verkar vara förrän den är slut.

Lär bli mestadels vardag imorgon också. Jobbmöte på eftermiddan, ska försöka hinna med en telefonintervju på förmiddagen. Därutöver, tja, det lär inte hinnas med så himla mycket mer. Men det märker man väl då antar jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home