Thursday, May 12, 2022

Väntat men skönt

Bra att Sverige gick vidare, om än väntat. Man är ju inte opartisk och det kan vara för att man hört låten förut, men jag tyckte det kändes som att det hände något under Sveriges nummer. Som att det lyfte på ett sätt det inte gjorde under de andra bidragen, som att både låten och framträdandet hade något de andra saknade. Svårt att sätta fingret på exakt vad, bara att det var något. Den skiljde ut sig, stack ut på ett positivt sätt. Sedan är det ju synd att det ska vara så just i år när Ukraina verkar kamma hem en seger på sympatiröster trots en klart sådär låt. Men det är ju inte mycket att göra åt även om jag tycker det är tråkigt att sådant som ligger utanför det musikaliska och artisteriet ska påverka tävlingen. Känns i vilket fall som helst som att vi har vårt starkaste bidrag på många år. Kan bli spännande på lördag.

Tyckte även jag hade betydligt bättre svikt i twittrandet ikväll. Kanske för att jag var uppvärmd, mer troligt för att jag var mindre utarbetad och betydligt piggare än i tisdags. Förhoppningsvis håller jag formen, eller toppar ännu mer, till finalen. Ska dock se den ihop med en polare, så återstår att se hur det påverkar den biten. Men ett par klämmiga tweets bör jag nog få till i alla fall. När man hört låtarna och sett numren i semin händer det ju att idéer och formuleringar dyker upp redan på förhand.

Dagen i övrigt? Jobbat. Hann ner på stan och fixa födelsedagspresent till morsan. Köpte säsongskort till nästa hockeysäsong. Sedan jobbade jag lite till, och så var arbetsdagen över. Och så var det med den saken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home