Monday, May 15, 2023

Gratulerande och arbetande

Morsan fyller år i dag, så var där en sväng på förkvällen och gratulerade. På lunchen knallade jag ner på stan och fixade en present. En bok fick det bli i år. Hittade en som kändes som hon skulle kunna gilla.

Annars har dagen varit präglad av mitt arbete. Skulle gärna fått lite mer skrivet än det blivit men som det varit genom i princip hela processen med det här numret har många inte riktigt haft möjlighet att prata när jag fått tag på dem eller att det hänvisas vidare, och får man inte intervjuer gjorda är det ju svårt att få något skrivet. Men men, det kommer väl. Räknar med att få jobba både tio- och tolvtimmarsdagar framöver. Sedan hade det såklart underlättat om vi inte hade haft en extratidning utöver den vanliga tidningen, men det är vad det är. Man får bita ihop, gilla läget och lite sådär i skymundan drömma om storvinsten.

Imorgon har jag två uppdrag jag ska iväg på. Eftersom jag inte kommer ha tillgång till bil innebär det att jag lär landa på uppemot 15 000 promenerade steg under dagen, kanske lite till. Inte så illa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home