Wednesday, September 13, 2023

Inte svaren man hoppats på

Sista hemmaträningsmatchen blev väl ingen höjdare. Hafsig och rätt tråkig match. Ingen vidare intensitet, BIK kändes inte alls som att de kom upp i nivå. Samtidigt får man väl ge Nybro att de lyckades få till en matchbild som verkade passa dem ganska bra. BIK hade väl några sekvenser där de skapade fint tryck i anfallszon, men överlag kändes de inte riktigt där. Inte riktigt de besked man hade velat ha med lite drygt en vecka till seriepremiären, men vi får hoppas att de taggar till lite mer när det gäller. Träningsmatch nummer sju inför inte ens 400 åskådare på läktarna mot en inte superinspirerande motståndare är väl trots allt inte de bästa förutsättningarna för att tända till. Senaste hemmamatchen mot Brynäs var betydligt roligare att kolla på med mer intensitet och känslor. Här var det verkligen träningsmatchfeeling. Det märks väl också i att matchen blev ganska kort och var färdigspelad redan någon minut före nio.

Hur som helst bara att hoppas att man inleder serien betydligt bättre än såhär.


Dagen i övrigt finns inte så mycket att säga om. Har jobbat och gjort lite ärenden på stan. Skulle köpa makaroner men min sort var slut. Så var även alla andra liknande varianter, så fick istället köpa en sort med betydligt längre koktid. Det spelar inte så stor roll egentligen, men det blir lite bökigt att tima in resten av matlagningen när koktiden blir längre än man vant sig vid.

Ett jobb jag skulle iväg på i förmiddags blev ombokat så har istället fått jobba hemifrån skrivbordet under dagen. Så blir det antagligen imorgon också vad det verkar. En dator och en telefon kan räcka förvånansvärt långt i det här jobbet, även om det givetvis är viktigt att vara ute på fältet också emellanåt. En hel del går att göra från skrivbordet, men verkligen inte allt.

Känner mig lite trött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home