Sunday, December 03, 2023

Adventsgemyt

Skulle ner till stan och köpa handtvål förut i dag, så passade på att ta en sväng på torget och kolla in festligheterna för första advent/skyltsöndagen. Lite trivsamt faktiskt. Härligt också med så fantastiskt vinterväder, det är man ju inte direkt bortskämt med på skyltsöndan. Mycket folk på stan också, så det är ju kul att det lockar folk när det ordnas något. Det behövs lite liv och rörelse och festligheter.
Sedan gick jag hem och drack ett glas finmust, åt ett par pepparkakor och premiärspelade Elvis julskiva för året. Det är ju en liten adventssöndagstradition sådär.
Satte såklart upp ljusslingan på balkongen i förmiddags. Var så fint med snö på balkongräcket så kändes nästan synd att gå ut och hålla på med det där så att snön skulle ramla ner, men lyckligtvis var det tillräckligt kallt (antar i alla fall det var därför) för att det mesta av snön skulle ligga kvar. Himla fint och mysigt blev det.
I dag har jag inte behövt jobba något direkt, men i morgon kör det igång igen. Då drar sista rycket mot deadline igång, i slutet av veckan ska årets sista nummer vara färdigt. Så bara att gasa på, så blir det lite lugnare ett tag sedan. Inte utan att det ska bli ganska skönt när allt är klart.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home