Saturday, February 10, 2024

Lördag är en trevlig dag

Tämligen trivsamt händelselös lördag. Har druckit öl, tittat på en film och ätit choklad. Även iofs gjort rent kammen också. Och så fick jag ett ryck och tittade igenom högen med gamla nummer av Mnytt och kastade ett gäng som jag hade fler exemplar av nödvändigt av. Tycker det kan vara bra att ha något ex av varje nummer i fall jag skulle behöva kolla upp något eller använda som referens eller så, men var några jag hade typ 6-7 stycken av och så många finns ju definitivt ingen anledning att ha. Så nu måste jag nog ta en sväng till pappersåtervinningen i morgon.

Kollade på mello ikväll och det var vad det var. Tycker väl inte att det var någon bidrag som direkt stack ut ikväll heller, men kan nog tycka att Maria Sur hade varit mer välförtjänt av förstaplatsen än Liamoo. Men ett sådant här år när vi själva står värd för eurovision handlar det ju i slutändan mer om att få fram en vinnare man inte skäms för än en som kan sopa hem hela skiten.

Kan, på tal om Eurovision, förresten tycka att det känns som ett lite trött val att ta Petra Mede som programledare igen. Visst har hon gjort det bra tidigare, men det känns inte särskilt spännande. Våga tänka nytt liksom. Gör något oväntat. Men men, jag har ju inte så mycket (läs: inget alls) att säga till om i sådana frågor.

Jag. Bra ord.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home