Tuesday, April 23, 2024

Gott kvitto för BIK

Möte på kontoret i eftermiddags. Därutöver inget som direkt sticker ut under dagen utan det har varit lite sådär vardagligt händelselöst.

Och Brynäs tog sig alltså upp till SHL. Inte så oväntat kanske. Men tycker ändå att den här finalserien, som de alltså vinner med 4-0 i matcher och är rätt överlägsna Djurgården, sätter BIK:s insats i semifinalen, helt vårt slutspel, i lite perspektiv. Till skillnad från DIF lyckades vi verkligen pressa Brynäs i om inte alla så åtminstone fyra av fem semifinalmatcher, tog ett par de vi trots allt förlorade till förlängning där vi mycket väl hade kunnat vinna, är de facto det enda lag som vann en match mot dem under slutspelet. Det är ändå ett kvitto på att vi var jäkligt bra i slutet av säsongen. Det hoppas jag man kan bära med sig in i nästa säsong.

Sedan hade jag uppenbarligen fel när jag för ungefär ett år sedan trodde att Brynäs skulle få det betydligt tuffare än vad HV fick när de åkte ur och studsade direkt upp igen. Det blev snarare tvärtom. Jag antar att det bådar gott för Oskarshamn vars chanser att gå upp direkt jag bedömer som avsevärt mindre än vad både HV, Djurgården och Brynäs hade.

Imorgon: tvättstuga och webbpubliceringar. Festligt värre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home