Friday, December 08, 2006

Boring fredagkväll med mera

Då var det fredagskväll ett tag igen då, vilket betyder uttråkad som attan. Märkligt egentligen att man alltid blir så uttråakd på just fredagkvällar och lördagkvällar när man sällan blir det på alla andra kvällar (fast det kanske har med feststämpeln på helger att göra). Har inte jag skrivit om det här förut förresten? Jag tror att jag har det.

Så här följer en kort recap av min dag istället:
Vaknade skittidigt av att nån idiot höll på att borra i någon lägenhet i huset och sen kunde jag inte somna om så då tyckte jag att det var lika bra att gå upp. Så jag var faktiskt uppe före tolv idag, det händer inte särskilt ofta.
Sen satte jag mej här en stund för att kolla mejlen och skriva inlägget om KT-artikeln, då upptäckte jag till min fasa att msn hade vakant på fel sida idag och inte ville fungera, så det strejkade hela förmiddan och en bit in på eftermiddan (antagligen därför jag ahr bloggat så ovanligt mycket idag). Hur som heslt så vandrade jag mest mellan datorn och TVn fram till att folk kom hem då jag bestämde mej för att istallera skrivaren för att ha något vettigt att göra. Då funkade msn också men det var ingen rolig inloggad så jag gick ifrån datorn igen ganska snabbt.
Efter det hade jag typ ingentign att göra så jag satt och prata lite emd mrosan och farsan ett tag och kollade på lite TV och somande när det var nån sorts simning. Sen vakan jag typ en kavrt senare av att det var dags att åka till Nobelhallen och gå på hockey.
Var på hockey, inet så mycket mer att säga om det egentligen. När jag kom hem så kollade jag lite på musikbyrån, vilket avr en studn av väl använd tid då jag nästan hade glömt bort hur bra David Sandström Overdrive faktiskt är. Hipp hipp som vi hade spelat in (sändes när vi var på hockey) kollade jag på också, det var mycket underhållande. Efter te bestämde sej mor och far för att titta på en svensk polisfilm med Sven Wollter i huvudrollen men eftersom jag inte är särkilt förtjust i svenska polisfilmer så tog jag mej en gorbys och satte mej sen här.
Så nu sitter man här och är hyfsat uttråkad och nu vet ni vad jag har pysslat med idag.

Det här blev inte alls en kort recap märker jag nu, den blev tvärtemot ganska lång. Men skit samma nu har jag ju haft något att göra i några minuter i alla fall.

Kan förresten meddela att jag inet har hunnit lyssna på Uncutskivan än. Det är typ pinsamt men jag ska göra det imorgon, (här hade jag tänkt skriva lovar men jag törs inte riktigt lova att jag gör det).

Däremot har jag lysnat på John Lennon idag, det var mycket trevligt. Såg dessutom i tidningen imorse att det var några som hade döpt sitt barn till Lennon, rätt coolt sammanträffande att den dopannonsen eller vad det heter publicerades just idag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home