Sunday, August 19, 2007

Fylleinlägg............igen

Blev lite full ikväll, eller ja rätt full r nog mer korrekt. Gick iväg till Micke först för att träffe honom och fredrik där. DÄr var vi en stund sen gick vi iväg till fredrik. Fredrk bjöd både på grogg och öl, det var snällt. Vi tittade lite på dawn of the dead där. Sen ringde Mickis och Emma, det var nice som fan. Mickis och Emma, hade ni varit här hade ni fått en kram eller nått.
Efter Fredrik gic vi till red brick. På red brick avr dte trevligt, jag drack två öl och en cosmo. Fast bartendern muttrade något om tjejdrink när jag beställde cosmon, han är inte liak säker i sin manlighet som jag.
Lite fyllekäk drog vi också, på citygrille nden här ågnge. Citygrillen hette PErs gatukök förr i tiden, ville bara näman dte lite. Det smakade bra.
Nu är jag hemma, ska nog sova snart tror jag. Malin är inte hemma vilket rä skönt, känns osm jag borde gå och sova innan hon kommer hem så jag inte måste umgås med han vars skor kommer stå i hallen imorgon.
Fuck vad mycket nyktrare jag brode vara.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Naw! Kramar t o m (: Det var ytterst trevligt att ringa. Och ja, du måste vara det manligaste som finns. Nu ska jag sova ^^ Vi hörs! Woah!

3:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kramar till dig med Nicklas (och allt som Mickis skrev)! Godnatt/godmorgon/eh...

6:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

Nä nu tycker jag att du är lite orättvis här..Stod det ens några skor i hallen..VAVAVAVAVAVA?? nä SE DET GJORDE DET INTE! Du får mig ju att framstå som..ja jag vet inte vad..ditt lilla fjong!!

6:14 PM  
Blogger Nicklas R said...

Nej den här gången stod det inag skor i hallen, men dte ahr ju gjort det förut några gånger ;)

11:04 PM  

Post a Comment

<< Home