Tuesday, August 12, 2008

Trasig toalett och getingjakt

Vår toalett, den som byttes för nån vecka sen, verkar trasig igen. När jag skulle spola förut gick det så där. Det kom vatten från sidorna som det ska (ja ni vet ju hur en spolande toalett ser ut) men sen rann det inte ut, istället fylldes toalettskålen av vatten som såg minst sagt osmakligt ut. Först fick jag lite panik men sen gjorde jag det enda rätta och satte upp en lapp om att toaletten är trasig på dörren, sen får morsan och farsan ringa dit man ringer för att felanmäla sånt när dom kommer hem. Man kan tycka att jag brode kunan ringa dit själv, och det kan jag hålla med om, men jag vet ju inte vart det är man ska ringa.

Lite senare gick jag upp till stan och när jag kom hem satte jag mej i avrdagsrummet och läste tidningen. Efter en stund hröde jag ett surrande ljud och när jag tittade till såg jag att det på något sät hade kommit in en geting i vardagsrummet. Först fick jag panik (igen, det har varit mycket panik idag) och sprang in och gömde mej i badrummet men sen tog jag mitt förnuft till fånga och bestämde mej för att oskadligglöra den hemska getingen. Med andra ord bestämde jag mej för att zappa ihjäl den med morsan och farsan nyinköpta insektsdräpare.
Men när jag hade utrustat mej med dräparen och diverse skyddsutrustning (till största del bestående av en långärmad tröja och ett par handskar) och begav mej in vardagsrummet för att ta itu med getingen kunde jag inte hitta den. Jag gick ett apr varv i lägenheten och genomsökte vartenda fönster noga, getingar som komemr in bruakr ju mest hålla sej till fönstren, men kunde inte hitta den. Till sist la jag ner getingjakten men jag har så klart dräparen nära till hand ifall getingen skulle dyka upp igen.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

har du alltså lagt en fin bajskorv i toaletten som nu flyter omkring därinne?...spännande grejer för övrigt, en händelserik dag...vi får se om getingen kan få in ett stick på dig, eller om du nu är herre över situationen/Rigmor Robert

3:42 PM  
Blogger Nicklas R said...

Getingen hittades och eliminerades. Meddelas endast på detta sätt

7:24 PM  

Post a Comment

<< Home