Tuesday, January 27, 2009

Nyvaken

Nu år jag nyvaken. Efter att ha pysslat med lite småsaker satte jag mej för att kolla igenom text-tv innan jag skulle fortsätta men somnade naturligtvis i soffan. Ingen sån där liten tupplur på 10 minuter heller utan jag sov i typ 45 minuter. Men det var skönt att sova så jag klagar inte.
Det gick bra att hämta det där paketet, men jag blev lite trött när jag halvvägs till busshålplatsen kom på att jag hade glömt busskortet (köpte ett sånt när jag ändå var nere i stan förut, det var rätt dyrt men å andra sidan kommer jag tjäna in det). Fast då orkade jag inte gå och häta det och bestämde mej för att gå till uthämtningsstället istället, det var liksom inte så långt (jag var där och hätmade grejer i söndags så jag visste hur långt det var) så det var ingen större fara.
Vad paketet innehöll? Krunegårdaffischer, så dom ska typ skickas vidare till Karlskoga bara det blir klart vem som ska sätta upp dom och så.

Men på tal om affischuppsättning har jag fått upp dom flesta affischer som ska upp här i lägenheten men bäst som jag höll på att sätta upp tog häftmassan slut och så fanns det ingen häftmassa på netto (som är den affär som ligger närmast), så jag får fixa det imorrn och fortsätta med affischuppsättningen då. Men sen när alla affischer är uppsatta och saker och ting är lite mer iordning, då kommer det dyka upp ett par bilder av lägenheten här på bloggen så ni får se hur det ser ut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home