Monday, January 19, 2009

Tillbaka

Så var man tillbaka från Kalmar då. Reste faktiskt gratis både dit och hem. På vägen ner dök det aldrig upp någon konduktör jag kunde köpa biljett av och på tillbakavägen var tåget ersatt med buss och då behövde jag inte heller köpa någon biljett. Där sparade jag 200 spänn, trevligt tycker jag (och när jag åkte gratis åt båda håll gnäller jag inte ens på på att tåget var ersatt med buss).
Själva skolan och det är inte så mycket att säga om men det var trevligt att återse folk och så där. Hämtade förresten ut nycklaran till lägenheten också när jag ändå var där nere, det gick bra. När jag hade gjort det hade jag tänkt besöka den trevliga skivbutiken och se om jag kunde hitta något kul, tyckte jag kunde unna mej det som lite belöning för höstterminen och så, men när jag kom dit satt det stora plakat å dörren där det stod att det var stängt på grund av konkurs. Besvikelse! Och så typiskt att när jag väl ska flytta till en stad där det finns en skivbutik så går butiken i konkurs veckan innan jag flyttar, det är också lite besvikelse liksom.
Men nu ska jag bara kolla mejlen och sen ska jag göra mat för jag är galet hungrig. Har inte ätit sen frukost liksom (vilket ju är nästan 12 timmar sen).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home