Friday, March 27, 2009

Efter tentan

Så, hemma från tentan. Skönt att ha den gjord. Kändes som det gick helt okej faktiskt, dock var det väl ett par grejer jag fick halvchansa lite på så jag vågar inte riktigt lägga undan böckerna förrän jag fått resultatet. Nu ska jag ta eftermiddan och kvällen ledig men redan imorrn kör det igång med mer skoljobb, examinationsuppgiften i den kurs i medie- och kommunikationsvetenskap jag läser parallellt ska liksom lämnas in på söndag så det blir skoljobb både lördag och söndag.
Men idag ska jag som sagt ta ledigt under resten av dagen och kvällen. Det tycker jag man kan kosta på sej när man skrivit en tenta faktiskt.

Ska nog försöka hitta något att äta nu för jag är hungrig. Orkar inte riktigt göra mat dock utan det får nog bli den mikrolasagne jag köpte för att ha ifall jag skulle bli hungrig innan jag åkte iväg. Det blev jag inte så jag har den kvar, praktiskt nog. Så den får det bli nu.

Var förresten inne en sväng på Coop nere på giraffen när jag åkte hem och exakt när jag klev ut därifrån bröajde det hagla, typiskt att det skulle börja just då. Sen slutade det hagla men började igen när jag klev av bussen, typiskt igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home