Monday, April 20, 2009

Så plockar vi fram den stora sågen

Sämsta. Panelen. Nånsin. Herregud så dåliga dom var. Det var ju så profillöst. Alla tyckte ju i stort sett likadant hela tiden. Droppen avr ng dock när det inte var någon som sågade Vitrysslands genomhemska bidrag utan dom till och med halvhyllade det lite.
Den ende som stack ut litegrann var finske Thomas som också är den ende som är kvar från den gamla goda tiden med den nordiska panelen, med Jostein och Eirikur och den där dansken som jag inte kommer ihåg vad han heter men som ingen förstod vad han sa. Det var tider det. Visserligen var väl Perrelli med på den tiden också men då var hon ju överlägset sämst i panelen, i dagens program (det är ju för tidigt att uttala sej om hela säsongen än) är det nog dock Marie Serneholt som tar den titeln. Det ska sägas att jag hade svårt för henne redan innan, men hon gjorde ju absolut inget gott intryck i det här första programmet.
Så nej det här gillade jag inte. Till och med förra årets panel var bättre. Och då satt jag ändå och intensivt saknade den gamla nordiska panelen hela förra säsongen. Den nordiska panelen är den bästa panelen hittills. Och allra bäst var det när Jostein var med, även om killen som ersatte honom sista året med nordiska panelen också hade sina poänger. Men oavsett om Jostein är emd eller inte så ska den nordiska panelen tillbaka, årets panel är bara usel och tråkig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home