Monday, May 18, 2009

ESC

Är en aning missnöjd med resultatet i ESC faktiskt. Mest för att det gick så uselt för Sverige (igen). Men också för att jag tycker att Norge vann lite för stort. Att dom vann har jag inte så mycket att säga om, men det hade ju varit kul om det var spännande en stund i alla fall.
Sen har jag, som jag nämnt tidigare, inte riktigt fattat grejen med den låten heller. Jag tycker till och med att den åtminstone i vissa delar (verserna och texten) känns rätt fånig. Fast även om jag själv inte fattat grejen kan jag på något sätt ändå förstå varför folk gillar det (lät det där som jag sa emot mej själv nu?), så att den vann har jag som sagt inte så mycket att säga om men att den vann så sjukt överlägset förstår jag inte alls.

Överlag tycker jag dock att startfältet i årets final kändes rätt blekt. En del pratar om att det var ett kanonstartfält och en av odm bästa finalerna någonsin men där håller jag inte alls med. Jag tyckte snarare att det kändes som en av dom svagare finalerna på senare år. Fanns liksom ingen låt som man verkligen gillade.

Lite kul dock att Finland kom sist. Det känns skönt att ordningen är återställd.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home