Tuesday, May 19, 2009

Skivorna kommer hem imorrn

Imorrn får jag äntligen ner mina skivor. Det känns skönt, har varit jobbigt att vara utan dom nu i nästan en vecka. Man har liksom känt sej lite handikappad när man känt sej sugen på en viss skiva och så kommer man på att den är kvar uppe i Karlskoga. Dock måste jag erkänna att även om det varit jobbigt att avrit utan dom var det skönt att slippa dra på dom när jag åkte ner.
Men imorgon kommer dom alltså hem igen. Skivorna och lite mat får jag. Är några från Energi & Miljö som ska ner hit till Kalmar för att hämta en sopbil så då passar mor (som ju jobbar på Energi & Miljö) på att skicka med dom lite grejer som dom ska lämna hos mej. Bland annat då skivorna, var ju just för att dom skulle åka ner och kunde ta med skivorna som jag lämnade dom (skivorna alltså) i Karlskoga.
Men på tal om sopbilr såg jag när jag åkte ner från Hultsfred igår att det tydligen finns ett sopbilsmuseum i Blomstermåla. Inte för att dissa sopbilsmuseet men det känns ju inte som det är världens mest spännande museum direkt.

Förutom att få lite grejer imorrn ska jag även ägna mej åt skoljobb. En hel massa skoljobb faktiskt, har varit så galet odisciplinerad ett tag så jag kommer få jobba som fan nu dom sista 2-3 veckorna på terminen. Just morgondagens skoljobb kommer bestå av lite affärsplansskrivande och ett besök på Kalmars konstmuseum (på tal om museer), har nämligen en uppgift som går ut på att man ska besöka en utställning och skriva om hur den är upplagd typ. Och då tyckte jag konstmuseet kunde passa för ett besök.

Och eftersom jag raporterat om dagens väder i tidigare inlägg tänkte jag det kunde passa bra att jag avslutar måndagens bloggande med att meddela att det just nu är dimma ute.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home