Tuesday, May 12, 2009

Snart dags för ESC!

Ikväll är det, som alla säkert känner till, alltså dags för den första semifinalen i esc. Det ska bli trevligt så klart. Tror att Sverige går vidare till finalen men mer än så vågar jag inte riktigt tippa, är ju alltid så galet ovisst vilka som går vidare och så där i esc. Men som sagt, tror att Sverige går vidare.

Nu till en jobbig grej på tal om esc. Jag kommer missa finalen. Det är nästan lite hemskt.
Anledningen till att jag missar den är att jag faktiskt kommer att vara i Hultsfred på lördag kväll. Härom veckan fick jag nämligen en inbjudan till den årliga programmiddagen där uppe. Tänkte att det kunde vara kul att åka dit och besöka puben där uppe och lite så där så jag tackade ja till inbjudan. Vad jag inte insåg då är att det var samma dag som ESC-finalen. Klantigt av mej.
Fast dte ska bli sjukt trevligt att åka upp dit också så det jämnar ut sej lite grann. Lite jobbigt dock att det är andra året i rad jag missar finalen, i fjol var jag ju också på puben i Hultsfred medan finalen var. Då kunde jag titta på reprisen på söndagförmiddan men eftersom jag sover över uppe i Hultsfred och åker tillbaka hit ner sen funkar ju inte det i år. Funderar dock på att spela in det, undvika all media på söndag förmiddag (medan jag åker tillbaka ner hit) och sen titta på det när jag kommer hem. Det borde kunna funka, den kritiska delen av det hela blir att lyckas undvika att se löpsedlar och liknande, i fjol gick dte bra eftersom jag inte behövde gå ut överhuvudtaget innan jag tittade på reprisen men i år blir det svårare. Svårt men förhoppnignsvis inte omöjligt.

Men det blir ett senare bekymmer. Ikväll är det semifinal 1 och det är där fokus ligger. ESC är grejen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home