Monday, August 17, 2009

Inte så trött som jag borde

Nu får det nog vara dags att sova tror jag. Nog för att jag tänkte ta sovmorgon imorrn men man behöver ju ändå inte överdriva läggdags allt för mycket liksom.
Just sovmorgonen är också den enda plan jag har för morgondagen. Vad som händer i övrigt får vi, som så många gånger förr, helt enkelt se. Skulle dock tro att det kommer bli en ganska typisk ledig dag då jag inte gör så mycket utan mest tar det lugnt och så där. Om jag kommer ihåg kanske jag bloggar lite om hur fantastiska mina matvanor under way out west var.
Jag är faktiskt rätt trött nu. Men faktiskt inte ritkigt så trött som man skulle kunna tro. Vad det beror på vet jag inte riktigt, för rent logiskt sett brode jag ju vara skittrött, men kanske har det blivit så där som det bli ibland att tröttheten slagit över i någon sorts pigghet istället.
Men hur som helst, jag ska brosta tänderna och gå och lägga mej. Stänga av telefonen ska jag göra också så är dte någon som till äventyrs skulle vilja ha tag på mej får den personen helt enkelt ge sej till tåls tills jag går upp och slår på telefonen. Så det så.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

varför läggs inte den fina bilden av Vanja ut i bloggen?

1:23 PM  
Blogger Nicklas R said...

Vilka bilder från helgen som ska publiceras har jag inte bestämt än

2:24 PM  

Post a Comment

<< Home