Sunday, February 14, 2010

Tung förlust

Bofors - AIK 2-5 (2-3, 0-1, 0-1)

Alltså, skjuter man över 40 skott så ska det bli mer än 2 mål framåt. Så usel effektivitet får man bara inte ha. Speciellt inte om man halvläcker bakåt och släpper in 5 på 30 skott (och av dom kom 4 av målen på dom 14 första skotten vilket är underkänt så det sjunger om det). Det är faktiskt jäkligt dåligt.
Jag ska inte gnälla för mycket för det värsta jag vet är dom gnälliga gubbarna som klagar på allt och inte tycker Bofors har gjort en enda bra grej som senatse 30 åren typ som brukar stå bakom mej när jag är på hockey uppe i Karlskoga (rekordet var en match för ngåra år sedan när dom hade gnällt och klagat så mycket att dom inte hade något kvar att klaga på, då började dom klaga på curlinglandslaget istället). Men lite bättre procent både frammåt och bakåt ska man kunna kräva, att sätta vart 20:e skott funkar liksom inte (i andra perioden vinner Bofors exempelvis ksotten med 17-5 men förlorar ändå perioden, det ska bara inte kunna hända).
Nu gäller det att det kommer lite trepoängare snart för annars finns en uppenbar risk att vi tappar play off-platsen på slutet. Sista matchen i serien är borta mot Örebro och jag vill absolut inte ha en avgörande match då, utan dom får allt se till att ha säkrat play off platsen då.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home