Thursday, March 25, 2010

En era närmar sej slutet

Det slog mej förut att i och med seminariet jag hade idag är ännu en delkurs över. Något som i sin tur innebär att c-uppsatsen är det enda jag har kvar, sen är jag färdig, då har jag läst alla kurser som ingår i programmet. Jag har några poäng som behöver tentas av och så innan jag kan plocka ut min examen men i praktiken är c-uppsatsen det sista. Det känns lite konstigt, kanske lite skrämmande rentav. Dels för att jag inte har någon aning om vad jag ska göra sen men framförallt har jag ju liksom egentligen aldrig gjort något annat än att gå i skolan. Det känns lite som att fan, jag kan ju inget annat.
Sen är det nog ganska troligt att jag kommer söka någon fristående kurs till hösten för att ha något att sysselsätta mej med (jag räknar liksom inte med att ha fått något jobb till dess) men det blir ändå inte riktigt samma sak. Exempelvis är jag då inte längre programstudent för att ta ett exempel.
Men som sagt, det känns lite konstigt. Jag kan nog inte sätta ord på det just nu (om inte annat är klockan lite för mycket för det) men jag kommer nog ha anledning att återkomma i ämnet längre fram.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home