Monday, February 14, 2011

Putte släppte lite band

Såg att Putte släppte lite nytt idag. Närmare bestämt Håkan, Monster Magnet, Far East Movement, Peter Bjorn and John, Rasmus Seebach, Alexis Weak, Armand Mirpour och Treadstone.

Vi börjar med det positiva. Håkan är naturligtvis en kanonbokning. Det kommer bli fantastiskt bra. Håkan är ju alltid Håkan liksom. Peter Bjorn and John är också en grym bokning. Ska bli sjukt kul att se. Har sett dom någon gång förut och det var, om jag inte minns fel, väldigt bra. sen är ju Peter Bjorn and John väldigt bra så där i största allmänhet också men det behöver man ju knappast nämna egentligen.
Armand Mirpour såg jag på rookie för några år sedan och det vill jag minnas var en ganska trevlig spelning så det känns också rätt kul. Slutligen så känns även Alexis Weak som en bra bokning. Visst, hiphop är sällan min grej och jag har inte direkt lyssnat på honom men ska man boka svenska hiphop 2011 så är det ju Alexis Weak man ska boka.

Så till det negativa. Monster Magnet, Rasmus Seebach och Treadstones aptrista FM-rock är naturligtvis skräp. Och mer uppmärksamhet än så tänker jag inte ägna någon av dom. Far East Movement kan jag ärligt säga är ett namn som inte säger mej någonting, men efter en snabb googling kan jag slå fast att jag inte missat något.

Men helthetsintrycket av släppet är ändå positivt. Ett släpp som innehåller både Håkan och Peter Bjorn and John måste betraktas som ett bra släpp.
Nästa gång det släpps band hoppas jag att det fortsätter positivt och att vi får se Säkert! och Lykke Li. Det vore enormt trevliga bokningar. Speciellt Säkert!.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home