Sunday, October 07, 2012

Blev en lång, och händelserik, dag

Blev som väntat en ganska lång och händelserik dag igår. Var i Karlskoga vid halv två-tiden, och då blev inte mycket tid för vila (hade dock lyckats sova lite under resan som tur var). För redan strax före tre var det dags att åka iväg till Nobelhallen och hockeymatchen. Matchen började visserligen först vid fyra, men vi hade restaurangbiljetter och då serveras maten före matchen. Var rätt trevligt att sitta i restaurangen faktiskt, ävn om det naturlgitvis inte blir riktigt samma känsla som att stå på den vanliga läktaren. Som jag nämdne i föregående inlägg vann Bofors matchen, vilket naturligtvis gjrode det hela ännu trevligare.

Direkt efter matchen skjutsade morsan ner mig till Degerfors, min kamrat Nilsson som hade fest bor ju där. Då blev det alltså fest med allt vad det innebär av vindrickande och så vidare. Var en trevlig kväll. Ganska typisk Karlskogafest kan man nog säga, där samtalsämnena, musikvalen och youtubeklippen är lite annorlunda mot hur det vanligtvis är när jag festar. Men överlag en trevlig kväll som sagt. Var hemma runt halv två eller nåt sånt (blev inte supersent alltså, blir sällan det när man festar här av någon anledning), och kunde då konstatera att en cirkel slöts då det var stjärnklart när jag gick hemifrån tidigt på mrogonen och det var stjärnklart då jag kom "hem" på natten.
Idag är jag inte ett smack bakfull utan känner mig nog mest ganska utsövd (klev upp vid ett). Skönt.

Nu ska jag nog gå in på SJ:s hemsida och se till så jag får biljett-sms:et till morogndagens hemresa. Det ska egentligen komma senast ett dygn innan avresa, men jag har inte fått det än. Men det går ju att fixa bara man ahr beställningsnumret liksom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home