Saturday, October 06, 2012

Inställd frukost

Resan hittills har gått fint. Har märkligt nog inte lyckats sova något, men vilade så gott jag kunde ändå på Öresundståget till Alvesta. Den där utlovade frukosten verkar det ju dock inte bli något med. När jag hade klivit på och konduktören/serveringsmänniskan kikade på biljetter och delade ut frukostlådor gick hon bara förbi utan att knappt lägga märke till mig. Blev så jäkla paff att jag inte kom mig för att säga till. Och nu känns det lite sent att göra det. Men sjukt dåligt av personalen i fråga måste jag säga. Visst, jag kan någonstans förstå att man som ombordpersonal på tåg inte känner igen alla och sådär. Men i och med att det ska ingå frukost bör de som arbetar i första klass se till att ha lite bättre koll, speciellt en sån här dag när vagnen inte ens är halvfull. Man känner sig ju liksom jäkligt sedd och uppskattad som kund när man bara blir förbisedd sådär. Känner mig, naturligtvis, kränkt. Nåväl, får väl stjäla med mig några morgontidningar extra när jag kliver av som kompensation. Synd att det inte finns kakor i fruktkorgen idag, annars hade dett åkt med ett gäng såna också.

Hur som helst, när jag kommer upp till Karlskoga ska jag nog se till att ta det lugnt. Typ lägga mig på soffan och vila eller nåt. Det blir nog mer eller mindre ett måste om jag ska orka med resten av dagen och kvällen sen. Kommer som sagt upp vid halv två och sen börjar hockeyn vid fyra, och sen skulle jag kunna tänka mig att det blir att åka mer eller mindre direkt till den där födelsedagsfesten (som dessutom är i Degerfors). Det kommer mer eller mindre alltså gå i ett när jag kommer upp.

Har nog inte så mycket att tillägga just nu, utan jag återkommer när jag återkommer. Kanske senare idag, kanske först imorgon. Kommer ju som sagt ha en del annat att göra under dagen så vi får se om jag hinner/orkar uppdatera något här.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home