Wednesday, January 02, 2013

Ganska typisk 1/1

Har varit en på alla tänkbara sätt lugn dag. Just 1/1 har ju en tendens att kunna bli det. Började dock hata lite på tv-sport när någon skidtävling drog ut på tiden och gjorde att programmet efter (som dessutom råkade vara ett popprogram) fick utgå. Fattar inte varför just sport ska särbehandlas så och alltid få fläka ut sig på andra programs bekostnad. Hade programmet som utgick varit något jag ville se och som jag väntade på hade jag blivit tokig. Är ju liksom inte helt ovanligt att program utgår eller får byta sändningstid för att bereda plats åt sport, medan sporten aldrig behöver flytta på sig eller anpassa sig efter andra program.

Spelade ett par partier TP mot farsan under kvällen eftersom det inte visades något särskilt sevärt på tv. Och jodå, visst vann jag.

Nu ska jag strax börja göra mig klar för sängen. Återstår dock att se om jag går och lägger mig direkt eller om jag fastnar framför tv:n. I och med att jag inte klev upp förrän efter klockan ett idag är jag inte skittrött. Men å andra sidan skulle jag nog ändå somna tämligen omgående bara jag gick och la mig, så vi får se hur jag väljer att göra når jag har borstat tänderna och så vidare.

Vad jag ska hitta på imorgon har jag i skrivande stund ingen aning om. Det får som så ofta förr bli lite som det blir.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home