Saturday, January 12, 2013

Rolig kväll

Blev en rolig kväll igår. För ovanlighetens skull röjde jag loss rätt rejält på dansgolvet, det råkade liksom bara bli så. Men det var roligt som sagt, och spelningen med Elliphant var bra (och ja, jag stod längst fram i mitten den här gången också). Riktigt lika rolig var inte promenaden hem. Det var extremt mycket snö och det hade inte riktigt hunnit bli plogat så man fick pulsa rejält på vissa ställen. Det var så pass mycket snö att när jag kom var både skorna och halva byxorna fulla med snö. Men jag ska väl inte klaga, jag gillar ju snö och tycker egentligen att det är rätt underbart att det kommit så galet mycket snö.

Även middagen vi åt innan vi drog till Popidyll var trevlig. Det smakade bra och det var sköj att sitta och tjöta liksom. Och det var inga större problem att bränna pengarna som fanns kvar på presentkortet.

Idag skulle jag inte direkt säga att jag är bakfull. Har mer bara en vag känsla i kroppen av att allt inte är helt toppen. Det är väl visserligen en form av bakfylla det också, men ja ni fattar vad jag menar. Tänkte hur som helst strax gå och handla, och sen ska jag nog fundera lite på den uppgift jag har att göra inför intervjun på måndag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home