Friday, May 03, 2013

Sol och hockey

Blev en uteplatsdag idag igen. Den längsta och härligaste hittills den här säsongen. Gick ut vid ett, gick in igen vid sju. Så ja, säsongens hittills längsta uteplatssession helt enkelt. Var hur som helst riktigt gött att sitta där ute.

Sen tittade jag på hockey. Vilekt väl i ärlighetens namn kändes lite udda när man precis hade spenderat sex timmar i solskenet på uteplatsen, men ändå. Hockey-vm är ju alltid hockey-vm liksom. Dock gick ju matchen åt helvete. Lite sur över förlusten så klart, men jag är inte särskilt orolig för resten av VM, eller ens nära att kalla det för fiasko. Är ju bara ett par år sedan vi fick stryk av fucking Norge i öppningsmatchen, och den gången slutade det med final. Så än finns definitivt ingen anledning varken för oro eller sågningar, det är väldigt mycket VM kvar. Och som Mårts sa i eftersnacket, bättre att förlora första matchen än att förlora i slutet av turneringen.

Dock, TV4:s sändning var ju hyfsat värdelös. Så länge spelet höll på har jag inga anmärkningar, men försnack, eftersnack och periodpauser var under all kritik. Knappt något utrymme alls för analys eller liknande i pauserna, utan där skulle det bombas på med maximalt antal reklamminuter. Ingen redovisning av matchstatistik. Extremt snuttigt både före och efter matchen. Fruktansvärt dåligt. Där hoppas jag verkligen på skärpning under mästerskapets gång.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home