Thursday, July 25, 2013

Dagens händelser

Följde med farsan ut på sjön och åkte lite båt i dag. Det var trivsamt. Oerhört lugn sjö. Stundtals spegelblank och inte en krusning på ytan. Ultimat för båtåkning helt enkelt. Och lite skillnad mot nrä vi la i den häromdan, när det blåste och gick sådana vågor att det nästan var läskigt och vi la ner båtåkandet efter typ 20 meter.

Senare på eftermiddagen drog det in lite åska. Dock betydligt mindre än befarat utifrån de prognoser jag sett. Men det är jag naturligtvis bara tacksam för. Jag hatar ju som bekant åska. Dock var det uppenbarligen tillräckligt med åska för att strömmen skulle gå. Mitt när farsan stod och stekte bacon försvann strömmen. Var inte borta särskilt länge, typ en kvart tjugo minuter eller så kanske, men det var tillräckligt för att göra matlagningen lite krångligare än det var tänkt.

En annan grej som hänt i dag är att farsan skaffat internetbank. Det är ungefär en lika stor sensation som att McDonalds skulle få en stjärna i Guide Michelin. Fram till nu har han liksom betalat sina räkningar genom att posta giroblanketter. Så att han bestämde sig för att helt spontant skaffa internetbank är enormt överraskande.

Just nu är det förjäkla varmt här inne. Man svettas liksom bara av att sitta här. Brukar bli så på kvällarna när det är varmt ute. Misstänker att isoleringen i det här huset inte är den bästa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home