Saturday, July 27, 2013

Fest i kväll

Ikväll är det alltså dags för årets traditionella sommarfest (i sociala medier känd som #BSPR13, Big Summer Party by Remmen 2013). Det ska bli sköj. Enligt de senaste prognoserna verkar vädret bli bra också, det är ju himla trevligt. Finns väl inte så värst mycket mer att säga om just det, men det ska bli kul helt enkelt.
Har dock lite att göra innan kvällen. Typ gå till systemet, förbereda det som ska grillas, plocka i ordning lite allmänt sådär, tvätta håret. Ja, sånt där man brukar göra innan en fest helt enkelt.

I går kväll blev det för övrigt så gott som klart att jag antagligen kommer jobba som funktionär på Way out West. Det kan ju bli kul. Fick genom kontakter en förfrågan för ett litet tag sedan om jag var intresserad, och eftersom jag ändå inte har något jobb eller så jag måste vara på så var jag det. Så jag såg till att få den formella ansökan fixad i går och sen fick jag svar tämligen omgående. Men wow är först om två veckor, nu ska vi först koncentrera oss på kvällens festligheter, på #BSPR13.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home