Sunday, November 03, 2013

Lite utrymme

Upptäckte i förmiddags att jag har extremt lite utrymme kvar på hårddisken. Så jag pluggade mer eller mindre genast i min externa hårddisk för att föra över de filer och dokument som inte finns där än. Med tanke på hur väldigt lite utrymme jag har kvar på datorns hårddisk känns det liksom som att man får vara beredd på att den kan krascha mer eller mindre när som helst, och då vore det ju jäkligt drygt att inte ha allt av vikt sparat någon annanstans.

Kan väl dock inte säga att det kom som någon jätteöverraskning att hårddisken snart är full. Såg tidigare under hösten/sensommaren att det började gå åt det hållet. Då gick jag igenom alla filer och dokument och rensade jag lite, men det gjorde bara marginell skillnad. Så det verkar väl som att jag får börja ställa in mig på att skaffa en ny dator inom en inte alltför avlägsen framtid. Inte helt toppen kanske med tanke att min ekonomi av förklarliga skäl inte är den bästa för tillfället, och så trivs jag rätt bra med den dator jag har. Men det är ju liksom som det är och en dator behöver jag ju, så skulle den jag har paja (eller att hårddisken blir så full att det inte går att använda datorn) har jag ju inte mycket till val än att skaffa en ny.

I övrigt har jag inte så mycket att tillägga för tillfället. Jag har mest ägnat dagen åt att ta det lugnt och äta godis. Högst odramatiskt och väldigt lugnt med andra ord.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home