Thursday, November 21, 2013

Nya datorn

Det här är första blogginlägget från nya datorn. Har alltså börjat använda den på riktigt nu. Har visserligen inte installerat Office än eftersom jag inte vet var sjutton jag gjort av skivorna med Office på, men det kan jag förhoppningsvis klara mig utan ett par dagar tills jag hittar det.

Måste säga att jag trivs väldigt bra med nya datorn så här långt. Det är en fröjd att kunna slå på datorn utan att det tar skitlång tid att starta upp, och det är en fröjd att kunna gå på exempelvis aftonbladet utan att det tar typ en kvart att ladda sidan. Eller att kunna titta på högupplösa videor på fullskärm utan att det hackar för den delen. Jag älskar förra datorn också, vi har varit igenom mycket ihop och den har varit en fantastisk kompanjon, men det går inte att förneka att den varit rätt trött och seg på sistone.

Sen finns det så klart en del funktioner det kommer ta ett tag att vänja sig vid med nya datorn (och Windows 8 kommer nog aldrig bli en favorit), och fingrarna behöver naturlgitvis vänja sig vid exakt var olika tangenter sitter och så, men än så länge är jag väldigt nöjd med köpet.

Med tanke på att den här datorn är snabbare än den förra blir det för övrigt intressant att se om mina dagliga morgon- och kvällsrundor på internet går märkbart fortare eller inte. Särskilt morgonrundan har potential att frigöra rätt hyfsat med tid faktiskt.

På tal om något helt annat är mina glasögon extremt skitiga. Borda putsa dem. Men har inget putsmedel kvar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home