Thursday, November 14, 2013

Ny fin bok

Igår landade senaste delen (band 8) av Don Rosa Samlade Verk i brevlådan. Den är, precis som de tidigare delarna, väldigt fin. De är så dina att det nästan känns lite trist att nästa del är den sista. Det är ju hemskt trevligt att få de där praktfulla böckerna i brevlådan lite då och då. Bara jag flyttar och återigen får en egen bokhylla kommer de verkligen att pryda sin plats i bokhyllan.

På tal om något helt annat tittade jag på finalen av Matserchef: The Professionals i dag på föreftermiddan. Helt otippat har jag lyckats fastna framför det på kvällarna och följt det i stort sett varje dag i flera veckor. Och så var finalen typiskt nog igår när jag skulle gå på hockey och inte kunde titta. När man råkat fastna vid en serie sådär och följt de återstående deltagarna under säsongen vill man ju veta hur det går, och inte minst se vem som vinner. Så det var ju lite drygt att finalen var just igår. Som tur är har dock mian föräldrar en gammal hederlig VHS-spelare, så jag kunde lyckligtvis se till att programmet blev inspelat. Och då tittade jag alltså på det idag på dagen. Klart överraskande slut får man säga. Hade inte direkt räknat med att det skulle bli två vinnare. Det var alltså så jämnt att de inte gick att skilja åt, så de fick dela segern, kul ändå. Och kul att det var just Keri och Anton som fick dela segern med tanke på att de möttes i semifinalen, och redan där var så jämna att de inte gick att skilja åt utan gick till final bägge två. (Och ja, klart man tycker lite synd om Oli som föll på ett par små misstag, men han lär ha en ljus framtid som kock ändå, pojken är ju bara 21-22).

På tal om något helt annat igen blev jag lite trött nu när jag slog på datorn. För på grund av uppdateringar som installerats hade windows bytt till ett rätt gammaldags tema, samtidigt som det inte gick att byta tillbaka. Det har hänt förut när uppdateringar installerats, och vet man vara hur man ska göra är det väldigt lätt att fixa (är typ en grej som ska startas om). Men ändå väldigt irriterande.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home