Saturday, November 30, 2013

Skön dag

Morsan och farsan är bortresta den här helgen och hade åkt redan när jag klev upp imorse (eller ja, morsan åkte redan i onsdags eftersom hon skulle på kurs i slutet av arbetsveckan, men farsan åkte imorse). Så det har varit en lugn och skön dag för mig själv. Särskilt eftermiddan var göttig. Då drog jag på musik, hällde upp en fransk cider och sjönk ner i soffan för att bläddra igenom tidningen. Klart härligt. Särskilt när man inte riktigt kunnat göra det på ett par månader.
Sen dök min syster upp här under kvällen eftersom en kompis till henne med lysande timing ska döpa sitt barn just den här helgen. Men det är ju lugnt liksom.

När jag tog bilen till Maxi i förmiddags för att köpa julmust till imorrn (1 december är ju lika med årets julmustpremiär) var jag dock inte så värst lugn. Höll på att få ett utbrott på alla jävlar som inte använder blinkers (och då särskilt när de ska svänga ur rondeller). Egentligen borde polisen ställa sig vid valfri rondell någon gång och bötfälla alla som inte blinkar när de ska ut ur rondellen. Då kanske folk lär sig att blinkers inte är någon extrautrustning som man kan använda lite efter behag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home