Monday, January 20, 2014

Nytt kylskåp!

Mitt nya kylskåp levererades, planenligt bör påpekas, idag. Himla gött. Var sagt att det skulle levereras någon gång mellan 9-17 (lite väl mycket marginal i den tidsangivelsen kan jag tycka) och att de skulle ringa en halvtimme innan. Så jag tänkte att jag skulle gå bort till lägenheten under dagen och vänta där, för är det sagt mellan 9-17 brukar det ju sällan bli före två åtminstone. Men redan strax efter elva ringde de och sa att de skulle vara där om en halvtimme. Så det blev bara att sprinta iväg. Med betoning på sprinta. En promenad som brukar ta sisådär 20-25 minuter tog idag 10-15 minuter. Så prata om att jag var andfådd när jag kom fram.

Så dök de upp med kylen och det var bra, och här under seneftermiddan var vi iväg och ställde den där den ska stå och startade den och så. Tror jag kommer trivas ypperligt med det nya kylskåpet. Nytt, fräscht och bra hyllor. Och en dörr som sitter rakt. Bara en sån sak.

För övrigt måste man ju älska att säkerhetsinformationen för frysen innehåller punkten "Isglassar kan orsaka frostskador om de konsumeras direkt från frysen".

Annars tycker jag det var rätt dåligt av Guldbaggegalan att inte hylla Åke Söderblom på 104-årsdagen, som skulle ha infallit just idag. Åke Söderblom var ju de facto en grundbult inom svensk film under 30-, 40- och 50-talen. Klart han skulle ha hyllats när galan sammanföll med hans födelsedatum.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home