Sunday, January 12, 2014

Råkade bli en pubkväll

Igår var vi uppe på Harrys och tittade på Bofors nesliga förlust mot Asplöven (även om vi inte såg upplösningen eftersom sändningen dog halvvägs in i sista perioden). Där var även min farbror, min kusin och min kusins kille (de bor i Göteborg men är i stan med anledning av det här med farfar och så). För att göra en lång historia kort slutade det med att jag sa att jag kunde hägna på om de skulle till Red Brick senare på kvällen (det var prat om det). Kände när jag kom hem och hade ätit mat att jag var rätt trött, och satt och nickade till i soffan. Kände mig inte skitsugen på att gå ut, men jaja skulle de höra av sig fick jag väl ta ett beslut då. Strax före midnatt ringde min kusin och frågade om jag skulle med. Jag kände mig då fortfarande rätt seg, men bestämde mig ändå för att kila upp till reddan en sväng. Hade ju ändå inget bättre för mig, och jag har ju aldrig riktigt kunnat tacka nej till dekadens, utgångar och/eller festligheter. Så jag gick dit. Och det gjorde jag väldigt rätt i. Det blev en himla trevlig kväll tillsammans med min kusin, min kusins kille och min farbror. Blev förvisso lite annan karaktär på pubbesöket än vad mina reddankvällar brukar ha, men det var ju rätt väntat eftersom jag var där med andra människor än jag brukar.

Idag har jag således varit rätt trött stundtals. Inte ens i närheten av att vara bakis (jag tog det rätt lugnt igår, trots att jag blev bjuden på massa jäkla shots), men lite trött emellanåt. Misstänker dock att en stor del av tröttheten grundar sig i att jag kom på att jag inte hade läst tidningen än när jag skulle gå och lägga mig. Så jag gick liksom inte och la mig på allvar förrän framemot femtiden, och då har man ju en tendens att bli ganska trött nästa dag.

För övrigt har det äntligen blivit vinter på riktigt, med minusgrader och snö. Gött som tusan. Och även fast det hade varit superbt med en vit jul och en vit och kall nyårsnatt känns det ändå lite som att timingen för snön är ganska bra. Det gör ju att det i alla fall blir lite mindre mörkt nu när alla elljusstakar och adventsstjärnor och ljusslingor plockas bort.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home