Friday, April 04, 2014

Frustrerande slut

Har de senaste veckorna följt Continuum på sexan på fredagkvällar. Inte den konstnärligt mest framstående serien kanske, men jag råkade se första avsnittet och sen vill man ju veta hur det går liksom. Helt okej underhållning om inte annat. Men vilket jävla frustrerande slut på första säsongen. Inte särkilt förvånande i och för sig med tanke på att amerikanska serier alltid har frustrerande säsongsslut  i syfte att kunna göra fler säsonger (vilket blir dubbelfrustrerande i de fall serier läggs ner efter första säsongen), men ändå. Nu kommer jag typ gå under av väntan på säsong två.

Visserligen kommer det vad jag förstod visserligen inte dröja särskilt länge innan säsong två visas (fördelen med att se en serie som är något år), vilket så klart är skönt. Men blir ju ändå drygt att vänta liksom. Kan dessutom tycka att eftersom säsong två finns och de uppenbarligen köpt in den kunde de gott ha kört igång den redan nästa fredag, och kört båda säsongerna på raken. Men tydligen inte.
Men man ska väl inte klaga. Är ju inte som det brukar var med serier att man får vänta minst ett år innan nästa säsong. Fram till början av sommaren ska man väl förhoppningsvis överleva att vänta.

Hur som hest och på tal om något helt annat fick jag mitt nya körkort idag. Tycker nog att designen var lite snyggare på gamla, men det är väl en vanesak antar jag. Dock att det nya kortet är utfärdat 1/4. Känns ju lite som att det är som upplagt för massa kassa skämt liksom. Fast å andra sidan lär jag nog behöva visa det här kortet mer sällan än det förra. Nuförtin behöver man ju sällan visa leg om man ska in på krogen, och även på systemet har de varit måttligt intresserade av leg senaste gångerna jag varit där.

Annars har jag ätit lite choklad idag. Gott värre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home