Saturday, March 29, 2014

Ingen uppföljning

Igår hade jag såväl kavaj- som balkongpremiär för säsongen. Man skulle, med tanke på vädret, kunna tro att premiären följdes upp med ytterligare balkonghäng idag. Men då har man fel. Ska nämligen ha lite kalas ikväll, så jag har haft fullt upp med att typ städning och andra förberedelser för det. Kommer med största sannolikhet bli kul.

Gårdagens balkonghägn var dock gött. Drog väl lite kallt emellanåt, men skönt att få igång säsongen liksom. Annars kan väl sägas att balkongen här inte håller riktigt samma klass som uteplatsen i Kalmar. Att det är mindre behöver ju knappast sägas, men framförallt tyckte jag nog att räcker var lite för högt. Det blev liksom lite väl mycket skugga av det. Sen är det några träd där solen går ner som är lite för höga, men det lär ju bli bättre här efter helgen när klockan ställts om och solen går ner en timme senare.

Annars är väl vaxproppen i örat fortfarande kvar, trots ytterligare revaxörkurer idag. Just precis nyss tyckte jag mig dock märka en viss förbättring. Så vi får väl se om det är så, eller om det bara är inbillning/tillfälligt.

Hur som helst, nu är det typ bara 40 minuter kvar till den sagda tiden. Så jag ska väl ta och ta tag i de sisat förberedelserna inför kvällen. På återseende imorrn osv.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home