Thursday, March 27, 2014

Händelserik dag

Imorse ringde klockan tidigt. Redan vid åtta var jag tvungen att kliva upp. Hade nämligen en klipptid vid 9.45, och då behövde jag helt enkelt komma upp vid den tiden. Fast det gick bra att ta sig upp.
Promenerade iväg till frisören, och både promenaden och frisökbesöket gick. Passade på att ta skägget också när jag ändå är där. Visst märker man viss skillnad mellan en frisör som fixar skägg och en specialutbildad barberare, framförallt i handlaget och i detaljarbetet, men det blev bra. Skönt att ha fått skägget fixat för första gången sen jag flyttade från Kalmar för snart ett halvår sedan.
Efter att ha varit hos frisören gick jag raka vägen till fotografen för att ta en körkortsbild. Hade nämligen sådant flyt att fotografen just den här veckan hade drop in för körkortsfoton idag istället för som annars på onsdagar. Så då kunde jag ta det när jag var alldeles nyklippt. Det är ju bra.

När jag sedan kom hem var inte klockan mer än elva, och eftersom jag hade fått så mycket uträttat under morgonen och förmiddagen kändes det lite som "jaha, vad fan ska jag göra för att få resten av dagen att gå då?". Men jag fyllde i (och klistrade fast fotot på) blanketten för körkortsförnyelse och gick och postade den. Passade på att ta en liten tupplur på soffan. Och ja, gjorde lite småjox sådär. Sen här under kvällen hade jag just inget särskitl för mig, så då gick jag iväg och tittade på juniorhockey. BIK:s j20-lag spelade mot Tingsryd en viktig match för att kvala mot superlit (högsta juniorserien), så då tyckte jag att jag lika gärna kunde gå dit och titta som att sitta hemma och inte göra något alls. Det var trevligt faktiskt. Särskilt med tanke på att Bofors vann matchen. Det är bäst av tre matcher som gäller och det hr var första matchen, så vinner de nu en av två bortamatcher i Tingsryd går de upp i superelit. Får hoppas att de klarar det, det hade varit kul.
Blev en lite otäck skada på en av BIK-spelarna dock. Såg inte riktigt vad som hände, men plötsligt låg en BIK:are i sarghörnet, helt orörlig. Efter en stund kunde han ledas av isen med hjälp av två lagkamrater och en sjukvårdare, och det var nog knappt att han kunde stå på skridskorna. Han såg helt borta ut. Hjärnskakning kan man nog anta. Får hoppas att det inte är en allt för grov sådan utan att han repar sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home