Wednesday, April 09, 2014

Ringde på dörren

Imorse kom Jehovas och ringde på dörren. Hade de gjort det tio minuter tidigare än de gjorde hade jag fortfarande legat och sovit, och blivit mer än lovligt tjurig över att bli väckt. Så bra timing av dem får man säga. Blev dock lite besviken över att de inte lämnade någon festlig broschyr om typ intelligent design eller något dylikt. De små pamfletterna brukar ju vara rätt roliga med alla sina stolligheter (att det finns folk som faktiskt tror på det som står i dem är dock bara skrämmande).
Det enda de lämnade den här gången var en inbjudan till en tillställning på årsdagen av Jesus död. Låter ju verkligen som ett riktigt toppenevent. Men tänk, på bara några dagar har jag fått inbjudningar till både bostadsrättsföreningens årsmöte och Jehovas högtidlighållande av Jesus död. Så jävla poppis man är!

Nämnda inbjudan saknade dock inte helt underhållningsvärde. Fanns nämligen en bild av Jesus i den, och av den framgår att Jehovas bild av Jesus tydligen är att Jesus ser ut ungefär som Christer Ulfbåge gjorde på 80-talet. Vilket ju får en att fundera på om det rentav kan vara så att Christer Ulfbåge faktiskt är Jesus. Tänker att ha tröttnade på uppmärksamheten och flyttade till Sverige för att komma komma bort ett tag, bytte kristus till Christer och skaffade sig en täckmantel som sportjournalist. Jesus Ulfbåge.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home