Tuesday, April 22, 2014

Värme

Med anledning av det varma och soliga vädret fick det bli en eftermiddag på balkongen idag. Hoppade dock vinet idag. Ville lite känna in kvarteret och så där först nu när det var första riktiga balkongsittningen för säsongen. Det var väl hur som helst gött att sitta där också. Uteplatsen i Kalmar är/var betydligt bättre (större, dörren satt bättre till,  mer lämplig för imagebyggande i och med att den låg bredvid porten och det gick en gångväg precis utanför, med mera), men den här balkongen ska nog funka. Hellre en balkong än ingenting liksom. Förutsatt att jag bor kvar här under sommaren kan det nog bli en hel del göttiga timmar där också.

Nackdelen med soligt och varmt väder är dock att det blir väldigt varmt inne i lägenheten. Alla mina fönster (och även balkongen) är i söderläge, vilket innebär att solen ligger på hela dagen. Då kan ni förstå själva att det blir varmt inne. Och lite extra så i och med att jag inte har några persienner i köket.
Får försöka klura ut någon lösning på det där med värmen. För blir det så här varmt när det är soligt och 15-20 grader, då lär det ju bli outhärdligt de sommardagar det blir uppemot 30 grader ute.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home