Thursday, April 17, 2014

Godis

Avslutade som planerat mitt egenpåtagna godisförbud fram till påsk nu under kvällen. Hällde upp påskgodiset jag köpte häromdan i en skål och ställde fram på rumsbordet. Får dock hoppas att det kommer ett gäng påskkärringar och ringer på dörren under påsken, för jag råkade nog köpa lite för mycket godis. Strax över 1,2 kilo för att vara exakt. Lite i mesta laget får man nog säga. Fast det blir ju lätt lite för mycket när man går vid godishyllan och plockar och ständigt ser fler sorter man vill ta av.
Och kommer det inga påskkärringar utan jag får sätta i mig allt det där godiset själv, då blir det ngo en jävla massa promenader de kommande veckorna.

Hur som helst tror jag det var en rätt bra idé att g och köpa påskgodiset redan igår. För med tanke på bilkön in mot Maxi när jag gick förbi idag kan jag tänka mig att det var rätt hysteriskt vid godishyllan idag (igår var det fortfarande tämligen lugnt). Dock missade jag de egentligen obligatoriska sockeräggen när jag köpte godis. De stod liksom en bit bort från den vanliga godishyllan så jag såg dem inte. Och när jag väl gick förbi det andra stället och fick se dem, ja då hade jag ju redan plockat på mig ohemult mycket godis så då kunde jag liksom inte riktigt med att ta sådana också. Får väl hoppas på att morsan och farsan köpt såna, så kan jag passa på att äta ett eller två när jag är där på påskafton.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home