Sunday, September 14, 2014

Vill inte bli sjuk lagom till valdagen

Blev att jag tittade på dagens debatt också. Hade inte tänkt att göra det från början, men så blev jag påmind om att jag i ett svagt ögonblick tackat ja till att medverka i den där mentometerundersökningen, och då var jag ju tvungen att titta. Synd att det inte fungerade utan att någon tyckte det var en bra idé att sabotera, för jag tycker det var en ganska kul idé i grunden (i alla fall förutsatt att man tar det för vad det är och tar med i beräkningen att många nog är ganska partiska i sitt klickande, håller man på en av dem blir ju tröskeln högre för att klicka positivt på den andre).

Men valet är redan imorgon alltså. Ska bli kul att gå och rösta. Jag kommer, som bekant, att rösta rött. Det är där jag ligger på skalan helt enkelt. Så jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir regeringsskifte, och att de rödgröna blir tillräckligt stora för att jävla SD inte ska få något inflytande. Det allra bästa vore förstås om SD åker ur riksdagen med ett brak, men det ser ju tyvärr inte ut att hända.
Men jaja, mina förhoppningar på valet återkommer jag nog till imorgon.

För övrigt har jag börjat få lite känningar i halsen nu under kvällen. Blörk. Har verkligen ingen lust att bli sjuk. Funderar på om det är dålig luft i den här lägenheten. Brukar vara sjuk ganska sällan annars, kanske en eller två gånger per år, men sedan jag flyttade in här i februari har det varit betydligt oftare jag haft sjukdomskänningar. Visserligen har jag bara varit rejält förkyld en gång, men sen haft halsont eller feber ytterligare 3-4 gånger. Håller hur som helst tummarna för att det inte blir något av det här utan att det bara är lite för ikväll. Jag har ju liksom tänkt äta godis till valvakan imorrn, och då vill man ju inte ha ont i halsen.

Men tänk ändå, det här kan vara, är förhoppningsvis, sista kvällen vi går och lägger oss i ett alliansstyrt Sverige. Det känns som en härlig tanke.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home