Friday, October 24, 2014

Kuken!

Bofors - Timrå 1-2 str (0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1)

Fy fan. Så jävla drygt att förlora på straffar efter en match där man varit det klart bättre laget. Bara en sån sak som att jävla skit-Timrå vinner på grund av att Bofors sista straff går i stolpen. Sen ska matchen i och för sig inte behöva gå till straff till att börja med. BIK är det klart bästa laget i den här matchen, och släpper man bara in ett mål på hemmaplan ska det vara tre poäng, så är det. Men den jävla pucken ville bara inte in. De radar upp chanser men det går precis utanför och i stolparna och i ribban och jag vet inte vad. Och så slutar det i det där olycksaliga straffläggningslotteriet. Kruse borde kanske ha tagit någon av straffarna han släpper in (tänker då närmast på den som går in mellan benen, där bör det inte få gå in några puckar om han inte är skymd), men det är inget som går att lägga honom till last. En straff är ju alltid en straff liksom.

Förlora när man spelat dåligt är surt, men att förlora när man spelat bra och varit det helt klart bättre laget - förlora en match man borde ha vunnit - är så jävla mycket surare. Hatar den typen av matcher (och hatar för övrigt även Timrås sätt att spela hockey, men det tar vi en annan gång). Det är så jävla frustrerande att titta på.
Dessutom fick BIK ytterligare en back skadad. Är väl bara att hoppas att det inte var så allvarligt som det såg ut utan att han är tillbaka tämligen omedelbart.

Suck, det hade verkligen behövt en seger idag. Börjar bli rätt less på motgångar. Men det är väl bara att gratulera Timrå till säsongens minst förtjänta poäng. Nu jävla ska Rögle få sota för det här på tisdag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home