Sunday, November 30, 2014

Himla bra kväll

Ville sig inte bättre än att jag fick för mig att smita ner till Red Brick en sväng igår. Igen. Lika bra att passa på nu när jag bara har 11 månader kvar som 20nånting. För sen vet man aldrig hur det blir.

Det blev hur som helst en jäkligt rolig kväll. Träffade lite skönt folk, dels nya bekantskaper, dels ett par jag träffat ute förut. Bjuden på öl blev jag också. Satt vid bardisken när någon tjomme frågade om jag dricker IPA, och då jag sanningsenligt svarade att det har väl hänt ville han bjuda på en. Det tackade jag såklart inte nej till. Gratis öl ska man i princip aldrig tacka nej till. Satt väl sedan och tjötade med honom och några till under kvällen. Hade en rolig kväll helt enkelt.
Och när jag kom hem spelade jag, så klart, Helgen v. 48 (och ja, fuldansade) innan jag gick och la mig. En bra kväll.

Liten observation: Påfallande många av mina utekvällar innefattar drömmar om hångel med flickor jag (antagligen) inte kan få. Igår: Flickan med hjärtertröja. Man trodde ju att den typen av drömmande skulle gå över med, säg, tonåren. Men tydligen inte. Fast det är väl bra att man har kvar förmågan att drömma antar jag.
Men flickan med hjärtertröja alltså. Herregu vad snygg hon var. Jag har såklart ingen aning om hur hon är som person eller om hon håller en anständig intellektuell nivå, är ju svårt att ha det om någon man inte konverserat med, men sett till utseende och stil: exakt min typ. (Och skulle flickan med hjärtertröja mot alla förmodan läsa det här är du naturligtvis välkommen att höra av dig.)

Nåväl, det var en liten utvikning. Huvudpoängen är alltså att jag kilade ner till puben igår kväll, och det blev en himla bra och kul kväll. Aldrig fel att gå ut och dricka öl och träffa nya bekanta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home