Monday, November 10, 2014

Nyklippt osv.

Fick alltså kliva upp tidigt imorse för att gå till frisören. Det gick bra. Både att kliva upp tidigt och frisörbesöket. Både håret och skägget blev bra.
Efter frisörbesöket passade jag på att ta min dagliga promenad. Eftersom jag ändå var åt det hållet tog jag ett varv runt Boåsberget. På hemvägen kilade jag in och handlade, och så stannade jag till vid systemet för att påbörja årets bunkring av finjulmust. Så när jag kom hem vid sådär halv elva hade jag redan klarat av i stort sett allt jag hade att göra idag. Lite ovant sådär (vid halv elva har jag vanligtvis precis avslutat frukosten). Men gött på sitt sätt.
Resten av dagen sedan har jag inte gjort något särskilt. Chillat lite liksom. Eftersom jag har en tvättid imorrn måste jag kliva upp tidigt då också (har bokat en heldag, men eftersom förmiddagstiden börjar 7 måste jag börja tvätta senast 8 för att inte någon annan ska kunna ta tiden), och därför tittade jag för ovanlighetens skull på eftermiddagssändningen av Seinfeld (brukar ju titta på nattreprisen annars) för att kunna komma i säng lite tidigare ikväll.
Och ja, det var väl ungefär va jag har sysslat med idag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home