Friday, December 26, 2014

Juldagskväll

Alltså, Viva Hate. Svinbra. Älskart.

Gött förresten att det äntligen blivit kallt (i skrivande stund -17,4). Det är ju så det ska vara den här tiden på året. Dock ingen snö än. Men fördelen med det är ju att om det blir kallt utan snö ett tag finns potential för färre äckliga kryp till sommaren. Det är ju inte så illa.

Juldagsutgång? Inte för min del. Har ju inte varit ute på juldagen de senaste åren. Blir ju lite så i och med att flera av mina kompisar blivit med familj och sådär, kanske särskilt som de allra flesta av dem bott kvar här i stan hela livet och inte har den där hemvändargrejen med sig. Sen skulle jag ju så klart kunnat gå upp till puben ändå om jag hade känt för det, men jag måste säga att jag känner mig rätt nöjd med att det inte gå ut på årets juldag. Blev sent igår så jag har känt mig rätt trött och seg hela dagen idag. Då är det rätt gött att bara sitta och ta det lugnt, göra ingenting och titta på Viva Hate istället.

För övrigt hittade jag under kvällen en valnöt med en extra skarv i skalet (så att skalet är i tre delar istället för två). Det måste vara lite som att hitta en fyrklöver va?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home