Wednesday, February 11, 2015

Böcker

Idag fick jag böckerna jag beställde häromdan. Precis som när jag köpte ett par böcker i julklapp till morsan måste jag säga att det var imponerande snabb leverans. Det ska adlibris ha all heder för.

Dock fanns inte sjunde (det vill säga sista) delen av På spaning efter den tid som flytt med i paketet. Istället hade jag fått två exemplar av en av de andra böckerna jag beställt. Så då fick det bli ett litet mail till kundtjänst med ett artigt påpekande om misstaget. Har inte hunnit få något svar än men skulle gissa att jag får skicka tillbaka extraexemplaret och så kommer boken jag egentligen skulle haft på posten. Det är väl sånt som kan hända antar jag, ingen stor grej helt enkelt. Och med tanke på att jag handlat rätt mycket böcker online genom året (inte minst köpte jag ju i stort sett all kurslitteratur på nätbokhandlar under studieåren) och det här är första gången det blivit något fel så är det ju rätt lätt att ha överseende. Då vet man ju att det inte är regelmässigt så att säga.

När jag skulle ställa upp böckerna i bokhyllan blev det förresten en större operation än jag först hade räknat med. Jag har mina bokhyllor sorterade i bokstavsordning efter författarens efternamn, så varje gång jag ska ställa dit något nytt blir det lite omflyttningar. Nu ville det sig dock inte bättre än att en av böckerna som skulle flyttas till ett nytt hyllplan var för hög för att gå in där. Så jag fick helt enkelt plocka ner alla böcker i hyllplanet ovanför, flytta upp hyllan ett par snäpp och sen ställa tillbaka alla böcker igen. Men jaja, då hade jag ju något att sysselsätta mig med i några minuter.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home