Saturday, February 07, 2015

Bruten tradition

Jag bröt en tradition ikväll. Jag åt varken godis eller drack läsk när jag tittade på melodifestivalen. Har ju haft ett egenpåtaget litet sötsaksstopp sedan någon månad tillbaka då jag fann att jag råkat bli lite rundare än vanligt över magen under julen. Och eftersom den där julmagen till stor del finns kvar hade jag ingen större lust att sitta och trycka i mig massa godis och läsk. Till finalen kan det kanske bli något litet snask, men i övrigt tror jag att jag stryker godisintaget vid deltävlingarna i år.

Vad tyckte jag om kvällens deltävling i övrigt då? Var väl inga större överraskningar innehållsmässigt, och låtarna var tämligen bleka och ointressanta. Har känt mig opepp på hela grejen såhär inför i år, och kvällens bidrag gjorde väl inget för att motverka opeppen direkt. Oerhört slätstruket. Oerhört meh.

Resultatet är väl inte mycket att säga om, även om det inte gick som jag hade trott både före och efter det att jag hört låtarna. Fast lite förvånande att Jessica Andersson gick direkt till final. Det var väl ändå ett förjäkla tråkigt och innehållslöst bidrag? En plats i andra chansen hade man kunnat tänka sig, men direkt till final? Folk har märklig smak. Vore fasligt spännande om någon som röstade på den kunde förklara varför den var värd att lägga sin röst på.

Dagen i övrigt kan jag dock inte säga mycket om för det har varit en tämligen lugn dag. Dock har jag väl av oklar anledning varit på rätt bra humör större delen av dagen, och det är ju alltid trevligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home