Monday, February 02, 2015

Kommer nog sova gott

Åkte och köpte en ny kudde idag. Svårt dock att säga om det var ett bra köp ännu eftersom jag inte gått och lagt mig sedan den köptes och jag därmed alltså inte vet hur bra kudden är. Fast med tanke på att priset var nedsatt med mer än 400 utgår jag ifrån att köpet i sig är bra nästan oavsett hur bra kudden är. Men jag tror att kudden är bra.

Snöat en del har det gjort idag också. Idag igen kanske man ska säga, för det har det gjort mer eller mindre konstant de senaste dagarna. Så nu är det vackert vitt och vintrigt var än man ser. Jag tycker det är superhärligt. Hoppas nu bara att det inte är någon dårpippi som får för sig att gång- och cykelbanorna behöver plogas och/eller sandas (de plogades i helgen så underlaget där är perfekt nu, inte ett dugg halt, inte ens i närheten av att man får pulsa, och dessutom synnerligen estetiskt tilltalande). Tycker faktiskt inte det behöver plogas eller sandas någonstans överhuvudtaget nu. Det är liksom perfekt vinterväglag överallt, både på gångvägar och bilvägar.
Men som sagt, underbart vintrigt ute. När man går ut går man typ och fånflinar för att det är så himla fint.

Tänk förresten om det hade varit såhär vintervitt och härligt när man hade ljusslingor och dylikt kvar ute. Det hade ju kunnat bli hur fint som helst.

Fick även mitt nya pass idag. Jag är mig lik på bilden, även om man egentligen aldrig är helt nöjd med den typen av bilder. Stör mig dock lite på att bakgrunden på de sidor som är avsedda för stämplar och viseringar är för lekfulla. Det ska inte vara lekfulla illustrationer där, det ska vara allvarligt och förtroendeingivande och diverse statssymboler. I mitt förra pass såg man stora riksvapnet i bakgrunden på de sidorna, det är mer som det ska vara. Det är ju för sjutton en viktig och officiell handling vi pratar om.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home