Wednesday, May 27, 2015

Utflykt

Idag har jag varit ute och åkt. Hjälpte farmor att köra upp lite grejer till Kväggen. Högst odramatiskt. Fast högst odramatiskt var det nog inte den som varit med i en olycka vid Coop. Stod både poliser och brandbilar där när vi åkte förbi (nu ligger inte Coop åt Kväggenhållet alls, men när vi ändå var ute och åkte ville farmor åka till Coop och köpa värmlandskorv). Det får vi se i lokalnyheterna imorgon vad det var som hade hänt där.

Har för övrigt åkt på en vaxpropp igen. Helt oväntat med tanke på att jag varit ganska flitig med användandet av Waxol de senaste veckorna, men också med tanke på att det var längesedan nu jag senast hade en vaxpropp. Ska ringa vårdcentralen imorgon och se till att få en tid för att få öronen urspolade. Det är lika bra, för även om just den här proppen skulle släppa tyder dess bildande ändå på att det börjat ackumuleras lite vax i öronen och då kan man ju gott se till att få bort det innan det bli jättemycket. Försökte förresten ringa redan idag, men då fanns det inga lediga telefontider. Att det ska vara så himla svårt bara att lyckas kontakta vårdcentralen.

När jag var ute på promenad idag kikade jag in på Spongs (=den lokala bokhandeln) igen. Nu hade de äntligen den där boken jag varit inne och tittat efter några gånger. Den passade jag således på att köpa. Lite dyrare än i internetbokhandeln så klart (lägger man på frakten dock inte mer än typ 20 spänn), men det är det värt att ha en riktig bokhandel i stan. Har dock inte hunnit börja läsa boken än. Det får väl bli typ imorrn eller framåt helgen eller nåt, när jag får stunder helt enkelt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home